Siirry suoraan sisältöön

Yhteys

Yhteydenotto:

asiakaspalvelu(at)tahtikortti.fi

Tähtikortti 2024-2025,
voimassa 1.6.2024 - 31.5.2025

Tähtikortti 2023–2024,
voimassa 1.6.2023 – 31.5.2024

Myyntimateriaalit (PDF):

Oulun alue

Urheiluseurat, -joukkueet, koululuokat, päiväkodit ja yhdistykset:

Haluatteko lisätietoa tai tehdä varainhankintaa Tähtikortteja myymällä?

Voit tilata kortteja tai laittaa meille kysymyksiä etusivulla olevan lomakkeen (Aloita varainhankinta) kautta tai voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu(at)tahtikortti.fi.

Vastaamme asiallisiin yhteydenottoihin muutaman päivän kuluessa joko puhelimitse tai sähköpostilla ja kerromme mahdollisuudesta tarkemmin.

Jos varainhankinta käynnistetään teidän osalta, toimitamme teille kortit sekä tulostettavat myyntimateriaalit, jonka jälkeen korttien myynti voidaan aloittaa välittömästi.

Jos haluatte tilata Tähtikortteja myyntiin sähköpostitse, mainitkaa korttitilauksen yhteydessä seuraavat asiat:

* organisaatio (esim. yhdistys tai koulu)
* myyjätaho (esim. joukkue tai luokka)
* yhteyshenkilön nimi ja gsm
* tilattavien korttien määrä
* toiveissa oleva myyntiaika (alustava)
* korttien postitusosoite


Yritykset:

Haluatteko Tähtikortin kumppaniksi (kumppanuus on täysin maksuton), jolloin saisitte lisää asiakkaita ja olisitte samalla mahdollistamassa Tähtikortti - varainhankintaa (tukemassa suomalaisten lasten ja nuorten toimintaa)?

Jos yrityksenne haluaa tarjota Tähtikortin haltijoille edun (tuotteet ja / tai palvelut) ja olla tällä tavoin tukemassa suomalaisten lasten ja nuorten aktiivista toimintaa, täyttäkää lomake etusivulla olevan lomakkeen (Tähti-kumppaniksi) kautta ja lähettäkää se meille.

Voit laittaa meille myös sähköpostilla kysymyksiä kumppanuuteen liittyen. Sähköpostiosoitteemme on asiakaspalvelu(at)tahtikortti.fi.

Itse kumppanuus on täysin maksuton, mutta edun täytyy olla sellainen, että kortinhaltija kokee saavansa kongreettista hyötyä myös teidän yrityksen edusta.

Vastaamme asiallisiin yhteydenottoihin muutaman päivän kuluessa joko puhelimitse tai sähköpostilla ja kerromme kumppanuudesta tarkemmin.

Haluatteko ostaa Tähtikortteja oman yrityksen henkilökunnalle tai asiakkaille?

Jos yrityksenne haluaa tarjota omalle henkilökunnalle / asiakkaille lahjaksi Tähtikortteja, ja olla tällä tavoin tukemassa suomalaisten lasten ja nuorten aktiivista toimintaa, niin laittakaa meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu(at)tahtikortti.fi.

Tähtikortti on loistava vaihtoehto muistaa henkilökuntaa / asiakkaita.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop