Siirry suoraan sisältöön

Tähtikortti

Tähtikortti on vuonna 2013 lanseerattu lasten ja nuorten (urheilujoukkueet, urheiluseurat, koululuokat, päiväkotiryhmät ja yhdistykset) varainhankintatuote (etukortti), joita myymällä he tekevät rahaa oman toiminnan kulujen ja maksujen kattamiseen.

TÄHTIKORTTI ON TODELLINEN ETUKORTTI:

Tähtikortilla saa rahanarvoisia etuja / alennuksia arkipäiväisiin ostoksiin. Etujen hyödyntäminen on helppoa, sillä edun saa ostoksista välittömästi maksun yhteydessä näyttämällä korttia.

  • Edut eivät ole kertaluonteisia, vaan niitä pystyy hyödyntämään rajattomasti kortin voimassaoloaikana, kumppanin määrittelemin ehdoin.
  • Kortin hinnan säästää takaisin jo jopa yhdellä huippuedun hyödyntämisellä ja sen jälkeen käyttö (etujen hyödyntäminen) tuo pelkästään säästöä, vuositasolla jopa satoja euroja.
  • Yksi ja sama kortti on voimassa koko Suomessa. Etupaikkoja on jo nyt yli 200 ja lisää on tulossa.

Tähtikortti ei ole sidoksissa mihinkään yksittäiseen kauppaketjuun, vaan kumppaneita on mukana monesta eri ketjusta. Lisäksi olemme saaneet mukaan kumppaniksi paljon eri alueiden yrittäjiä / yrityksiä. Kaikki kumppanit yhdessä mahdollistavat Tähtikortti-varainhankinnan.

Tähtikortti-varainhankinta ei ole miltään osin yritystoimintaa:

* Myyjätaho (esim. urheilujoukkue, urheiluseura, koululuokka tai yhdistys) saa puolet, eli 10 € / myyty kortti (varainhankinta).
* Tuotto kohdennetaan suomalaisten lasten ja nuorten aktiiviseen toimintaan ja toiminnan kehittämiseen sekä hyväntekeväisyyteen.

Osta tähtikortti tästä

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop