Tähtikortti on TODELLINEN ETUKORTTI (kumppaneita jo lähes 100 kpl), joita myymällä urheilujoukkueet, koululuokat, päiväkodit ja yhdistykset voivat tehdä varainhankintaa (rahaa oman toiminnan kulujen ja maksujen kattamiseen).

Tähtikortti - varainhankinta on ERITTÄIN HYVÄKATTEISTA ja TODELLA HELPPOA sekä TÄYSIN RISKITÖNTÄ.

Tähtikortti 2015 - 2016, voimassa 1.6.2015 - 31.5.2016 on nyt myynnissä. Tiedustele uuden kortin myyntikampanjaa ja laita sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu(at)tahtikortti.fi

* kortin myyntihinta on 20 € / kpl, josta myyjätaho saa puolet, eli 10 € / myyty kortti.

* kortin ostohinnan säästää takaisin esim. yhdellä Amarillo-edun käyttökerralla: 2 ruokaa yhden hinnalla.
- HUOM: Etuja voi hyödyntää vaikka päivittäin kortin voimassaoloaikana (myös Amarillossa)!

* EI minimimäärää tai ennakkomaksua ja myymättä jääneet kortit voi palauttaa.


Tähtikortti-varainhankinta ei ole yritystoimintaa:

Myyjätaho (esim. urheiluseura / -joukkue tai koulu / luokka) saa puolet, eli 10 € / myyty kortti (varainhankinta).
=> tuotto kohdennetaan suomalaisten lasten ja nuorten aktiiviseen toimintaan, aktiivisen toiminnan kehittämiseen sekä hyväntekeväisyyteen.

Hyväntekeväisyyskohteemme on Icehearts ry (ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä joukkueurheilun avulla koulussa ja vapaa-ajalla).


Käytännössä toimimme näin (varainhankinta):

1. Toimitamme myyjätahoille erikseen sovittavan määrän kortteja ennen myynnin aloittamista ja sovimme samalla korttien myyntiajasta.

2. Sovitun myyntiajan jälkeen laskutamme myydyistä korteista 10 € / kpl ja myymättä jääneet kortit voi palauttaa TAI myyntiakaa jatkaa.


Korttien myynti on erittäin helppoa ja todella vaivatonta, sillä kortin ostaja säästää rahaa hyödyntämällä kumppaneiden tarjoamia etuja ja samalla hän tukee myyjätahon toimintaa.

Tähtikorttiin on neuvoteltu sellaisia etuja, joita käytännössä jokainen perhe pystyy hyödyntämään aivan normaalissa elämässä: ruokailu, pukeutuminen, hyvinvointi, aktiviteetit jne. Kumppanit ja heidän tarjoamat edut löydät alueittain ylävalikosta Tähtiedut.

Myyntivinkki:

Ostaja säästää kortin hinnan takaisin pelkästään jo sillä, että hän hyödyntää vaikka vain kerran vuoden aikana Oulun, Kokkolan tai Rovaniemen Amarillon (1.6.2014 mukaan liittyy myös Amarillot Seinäjoki ja Vaasa) tarjoamaa huippuetua: 2 ruokaa yhden hinnalla (HUOM! Kuukausittain vaihtuva ruoka-annos, myös kasvisruokavaihtoehto). Myös Amarilloissa etua voi hyödyntää vaikka päivittäin.


Jos olette kiinnostuneita saamaan lisätietoa tai tekemään varainhankintaa Tähtikortteja myymällä, toimikaa seuraavasti:

Laittakaa meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu(at)tahtikortti.fi. Viestissä tulee olla mainittuna seuraavat tiedot:
Edustamanne taho (seura / joukkue, yhdistys tai koulu / luokka) sekä yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero.

=> Vastaamme asiallisiin yhteydenottoihin muutaman päivän kuluessa joko puhelimitse tai sähköpostilla ja kerromme mahdollisuudesta tarkemmin.

=> Jos ja toivottavasti kun varainhankinta käynnistetään teidän tahon osalta, toimitamme teille myyntiesitteet ja kortit, jonka jälkeen korttien myynti voidaan aloittaa välittömästi.

Varainhankintavinkki:

Joukkueessa tai luokassa on 20 lasta / nuorta, joista jokainen perhe ottaa myytäväksi 5 Tähtikorttia (yksi ostetaan omaan talouteen, eli myytäväksi jää vain 4 korttia / perhe). Myyntiajaksi sovitaan muutama viikko, jonka aikana kortit saa varmasti myytyä omille tutuille, naapureille, sukulaisille tai työkavereille.

=> Näin vaivattomasti joukkue tai luokka teki 1000 € rahaa omaan toimintaan.